| Uutinen

Martti Hahtosesta Aikolon Oy:n uusi toimitusjohtaja


Aikolon Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.7.2022 Martti Hahtonen. Hän seuraa tehtävässä Aikolon Oy:n pääomistajaa ja pitkäaikaista toimitusjohtajaa Lasse Hahtosta. Lasse Hahtonen jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana.

Martti Hahtonen on työskennellyt yhtiön palveluksessa 17 vuoden ajan, viimeisimmäksi hän on toiminut Aikolon Oy:n liiketoiminnan kehitysjohtajana.

”Martilla on vahva kokemus liike-elämästä ja laaja-alainen näkemys toimialastamme. Hän sopii hyvin johtamaan strategiaamme ja kehittämään liiketoimintaamme sekä Suomessa, että kansainvälisesti”, toteaa Lasse Hahtonen.

Aikolon Oy on muovialan edelläkävijä, jonka uudessa ja ainutlaatuisessa tehdaskokonaisuudessa valmistetaan mm. ajoneuvolasituksia, joihin on mahdollista lisätä älyominaisuuksia.

”Olen todella kiitollinen tästä minulle osoitetusta luottamuksesta ja innostunut siitä, että pääsen mielenkiintoiseen aikaan johtamaan yhtiötä uuteen vaiheeseen. Yhtiö on kasvanut huomattavasti Lassen johdolla viimeiset vuodet, ja meille on syntynyt kasvun ja jatkuvan kehittämisen kulttuuri. Nyt tehtäväni on johtaa yhtiötä kohti visiotamme olla halutuin kumppani toimialallamme Suomessa ja erikoisajoneuvoteollisuudessa Euroopassa. Toimintamme keskiössä on aina asiakas ja keskitymme myös jatkossa parhaaseen mahdolliseen asiakaspalveluun ja asiakaskokemuksen synnyttämiseen. Tähän pääsemme asiakaslähtöisellä yrityskulttuurilla ja investoimalla uusiin teknologioihin”, kertoo Martti Hahtonen.

”Olen yrittäjänä saanut johtaa ja olla kehittämässä tätä perheyritystä kolmen vuosikymmenen ajan. Tähän aikaan mahtuu useita muistorikkaita hetkiä. Haluankin kiittää työntekijöitämme, asiakkaitamme ja kaikkia sidosryhmiä, joiden kanssa olen saanut työskennellä kuluneiden vuosien aikana. Nyt on luonteva hetki toteuttaa toimitusjohtajan vaihdos. Aikolon saa Martista kehitysorientoituneen toimitusjohtajan, Martti tuntee talon ja sen ihmiset sekä asiakkaat”, kertoo Lasse Hahtonen.

Lisätietoja antavat:

Martti Hahtonen
Toimitusjohtaja
044 728 5008

Paula Häkkilä
talous- ja henkilöstöpäällikkö
044 728 5018