Yleiset myyntiehdot

YLEISTOLERANSSIT


Koneistukset: SFS-EN 22768-m/keskikarkea +/- 0,2mm saakka.
Puolivalmisteet: Materiaalivalmistajan spesifikaation mukaisesti.
Lämpömuovaukset: Sovittava aina tapauskohtaisesti.
Sahaukset: SFS-EN 22786-c/karkea +/- 1mm saakka.


HUOM! Asiakkaan piirustuksen mukaisesti valmistetun tuotteen rakenteesta johtuvat taipumiset ja tasomaisuusmuutokset eivät kuulu takuun piiriin.

TYÖSTETTÄVÄT KAPPALEET

Tarjouksen laskentaa ja valmistusta varten tarvittava informaatio

Asiakas toimittaa tarjouslaskentaa ja valmistusta varten 3D-tiedoston sekä pdf-mittakuvan, jossa on ilmoitettu materiaali, mitat, toleranssit ja pinnanlaadut sekä muut mahdolliset valmistuksessa huomioitavat asiat. Mikäli valmistukseen tarvittavia 3D-tiedostoja ei ole saatavilla veloitamme erikseen ohjelmointikustannukset.
Muutokset materiaaleissa, mitoissa, toleransseissa ja pinnanlaaduissa saattavat vaikuttaa tuotteen hintaan.


Työkalut, muotit ja jigit

Työstettävien kappaleiden valmistuksessa tarvittavat työkalut, muotit ja jigit omistaa Aikolon Oy ja asiakkaalla on niiden käyttöoikeus. Mikäli tuotteen valmistus loppuu tai siirtyy toisaalle, käyttöoikeus loppuu. Asiakkaalta laskutettavat kustannukset edellä mainituista ovat kertaluonteisia pois lukien asiakkaasta johtuvat muutokset. Aikolon Oy ei valmista asiakkaalta laskutetuilla työkaluilla tai muoteilla tuotteita kolmannelle osapuolelle.


Valmistuskustannukset

Mikäli valmistuskustannukset muuttuvat tarjousajankohtaan nähden enemmän kuin 3%, on valmistaja oikeutettu hinnanmuutoksiin. Muutokset materiaaleissa tai teknisissä vaatimuksissa saattavat vaikuttaa hintoihin ja pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
Muilta osin noudatamme Teknisen kaupan liiton myyntiehtoja TK Yleiset 2010


Toimitukset

Pidätämme oikeuden toimittaa työstettyjä kappaleita enintään +10% tilatusta määrästä, ellei asiasta erikseen toisin sovita. Tästä poikkeavista toimintatavoista on sovittava Aikolon Oy:n myyjän kanssa.

Noutotilaukset laskutetaan sovittuna toimituspäivänä. Säilytämme laskutettuja noutotilauksia varastossamme enintään 30 päivää. Tämä ajan kuluessa asiakkaidemme noutotilaukset tulee noutaa.

Muuten noudatamme työstettyjen kappaleiden osalta Teknisen kaupan liiton myyntiehtoja TK Yleiset 2010. Linkki alla.


PUOLIVALMISTEET; LEVYT, TANGOT JA PUTKET

Noudatamme Teknisen kaupan liiton myyntiehtoja TK Yleiset 2010.

Paperilaskuistamme veloitamme 6,00 euron alv0% laskutuslisän. Sähköiset laskutustiedot voi ilmoittaa .

» Lataa Teknisen Kaupan yleiset myyntiehdot -pdf tästä.