Tasotulostinpalvelut

Suurkuvatulostin mahdollistaa yksilöllisten logojen, tekstien tai merkkaussarjojen tulostamisen teollisiin kohteisiin. Esimerkiksi ajoneuvojen tuulilasit ovat erinomainen kohde tasotulostimen hyödyntämiseen.

Suurkuvatulostinta voidaan käyttää esimerkiksi teollisten tuotteiden merkkauksessa, mutta myös kokonaan uudenlaisten tuotteiden toteuttamisessa. Asiakkaiden prototyypit ja lyhyet tuotantoerät saadaan toteutettua nopeasti ja kustannustehokkaasti. Vastaavasti myös suuremmat tuotantoerät voidaan toteuttaa tehokkaasti.

Ricoh Pro T7210 UV LED -tulostin

Ricoh Pro T7210 -tasotulostin soveltuu erityisesti käyttökohteisiin, jotka vaativat vahvan kuvakiinnityksen lisäksi korkean tuottavuuden sekä korkean kuvanlaadun. Ricoh Pro T7210 tasotulostimen maksimi tuotantonopeus on jopa 100 m²/h. Tasotulostimen tuotantoala on 2100 mm x 3200 mm.

Valkoisen värin tulostamisen tehokkuus sekä laatu ovat huipputasolla mahdollistaen laadukkaan tulostamisen muovimateriaalille. Tasotulostimen laitteistolla voidaan tulostaa vaativiakin muovisovelluksia aina 11 cm vahvuuteen saakka. Ricohin UV-muste on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Muste on joustavaa ja se kiinnittyy hyvin tulostettavalle pinnalle.

Käyttökohteita

  • logojen tai kuvien tulostaminen
  • tekstien tai numerosarjojen tulostaminen
  • rasterointi
  • tummennukset
  • pleksien jatkojalostaminen
  • jääkiekkokaukalot

Digitaalisen tulostamisen hyödyt

Digitaalisella tulostamisella saavutetaan monia hyötyjä. Esimerkiksi tasotulostimen avulla asiakkaan pienet sarjat toteutetaan kustannustehokkaasti. Myös protokappaleet ja nollasarjat voidaan toteuttaa joustavasti ja nopeasti. Tämän avulla tuotteen testaaminen on helppoa ennen varsinaisen tuotantoerän toteuttamista.

Lisäksi yksi digitaalisen tulostamisen merkittävistä eduista on muuttuvan tiedon tulostaminen. Esimerkiksi jokaiseen tulostettavaan tuotteeseen voidaan tulostaa erilaisia tietoja, kuten vaihtuva nimi tai numerosarja. Tällöin juokseva tulostaminen on helppoa ja nopeaa.

Ricoh Pro T7210 tasotulostimessa on korkea kuvalaatu, jopa valokuvalaatu. Lisäksi tulostinpöydän koko mahdollistaa suurien muovituotteiden käyttämisen tulostuspintana. Tasotulostimella voidaan tulostaa esimerkiksi merkkauksia myös valmiisiin muovikappaleisiin, kuten esimerkiksi koteloihin. Tällöin muovituotteessa tulee olla tasainen pinnanlaatu ja käytetyn muovimateriaalin soveltua tulostuspinnaksi.

Tulostuspinnaksi soveltuvat materiaalit

Erilaiset muovimateriaalit soveltuvat hyvin suurkuvatulostimen tulostuspinnaksi. Esimerkiksi optiset muovit, perusmuovit tai komposiitit ovat hyvä valinta tulostusmateriaaliksi. Materiaalivalinnassa huomioidaan aina asiakkaan tarpeet sekä käyttökohteen erityispiirteet. Aluemyyjämme auttavat valitsemaan sopivimman muovimeteriaalin käyttökohteeseesi.

Yleisimmät muovimateriaalitLadattavat tiedostot