Tule mukaan Aikolonin tiimiin!

Etsimme uusia osaajia joukkoomme kasvutarinamme jatkuessa

Aikolon Oy on suomalainen kasvava perheyritys ja vuosien aikana olemme erikoistuneet muovimateriaalien mekaaniseen työstöön sekä lämpömuovaukseen. Uusinta osaamistamme ovat kovapinnoitetut muovituotteet sekä uusien teknologioiden laminointi tuotteisiin yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Meillä on toimialamme monipuolisimmat työstöpalvelut ja kehitämme tuotantoamme jatkuvasti palvellaksemme asiakkaitamme kilpailukykyisemmin ja tehokkaammin eri teollisuudenaloilla, rakentamisessa ja kaupan alalla koko Suomessa sekä Euroopassa. Muovien tukkukauppa on myös vahva osa liiketoimintaamme. Panostamme työhyvinvointiin ja investoimme työntekijöidemme kouluttamiseen sekä kehittymiseen.

Kurkkaamalla alla olevan videon saat hyvän yleiskäsityksen siitä, mitä me täällä Aikolonilla teemme päivät pitkät! Työtä tehdään tinkimättömällä ammattitaidolla, huumoria unohtamatta.

Kasvutarinamme jatkuessa tarvitsemme uusia osaajia monenlaisiin tehtäviin. Haluatko sinä mukaan Aikolonin rempseään porukkaan, jossa naurua riittää? Liittyessäsi joukkoomme saat ympärillesi aidosti motivoivan ja innostavan työyhteisön. Olemme erityisen ylpeitä avoimesta ja välittävästä ilmapiiristä, joka on tärkeä osa yrityskulttuuriamme.