Tule mukaan Aikolonin tiimiin!

Etsimme uusia osaajia joukkoomme kasvutarinamme jatkuessa

Aikolon Oy on lämminhenkinen, suomalainen perheyritys. Olemme erikoistuneet muovimateriaalien mekaaniseen työstöön sekä lämpömuovaukseen. Tarjoamme toimialamme monipuolisimmat työstöpalvelut ja kehitämme tuotantoamme palvellaksemme asiakkaitamme kilpailukykyisemmin ja tehokkaammin teollisuudessa, rakentamisessa ja kaupan alalla. Palvelemme asiakkaita Suomessa ja muualla Euroopassa. Panostamme työhyvinvointiin ja investoimme työntekijöidemme kouluttamiseen sekä kehittymiseen.

Kurkkaamalla alla olevan videon saat hyvän yleiskäsityksen siitä, mitä me täällä Aikolonilla teemme päivät pitkät! Työtä tehdään tinkimättömällä ammattitaidolla, huumoria unohtamatta.

Kasvutarinamme jatkuessa tarvitsemme uusia osaajia monenlaisiin tehtäviin. Haluatko sinä mukaan Aikolonin rempseään porukkaan, jossa naurua riittää? Liittyessäsi joukkoomme saat ympärillesi aidosti motivoivan ja innostavan työyhteisön. Olemme erityisen ylpeitä avoimesta ja välittävästä ilmapiiristä, joka on tärkeä osa yrityskulttuuriamme.