Aikolon Oy

Aikolon Oy on muovimateriaalien ja muovin työstön ammattilainen. Toimipisteemme sijaitsevat Oulun Ruskossa ja Vantaan Itä-Hakkilassa. Lisäksi aluemyyjämme palvelevat Turussa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Tampereella sekä niitä ympäröivillä alueilla.

Palvelemme asiakkaita Suomessa sekä muualla Euroopassa. Meillä on Suomen monipuolisimmat muovien työstöpalvelut sekä laaja muovimateriaalien valikoima maailman johtavilta valmistajilta. Muovialan osaamista meillä on jo neljältä vuosikymmeneltä. Yhtiön toiminnan laatu ja jatkuva kehittäminen varmistetaan ISO 9001 -sertifioidulla laatujärjestelmällämme. Tutustu aiheeseen "Mitä kaikkea vastuullisuus tarkoittaa Aikolonissa".

Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden laite- ja koneenvalmistajat, sekä kaupan ja rakentamisen ammattilaiset. Tarjoamme osaamistamme ja asiantuntemustamme muoveissa jo tuotteiden suunnitteluvaiheesta alkaen. Autamme asiakkaitamme löytämään oikean materiaalin oikeaan käyttökohteeseen sekä valitsemaan parhaat mahdolliset työstömenetelmät. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin!

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Aikolon Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelu tuotettu Suomessa. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.
Kun ostat kotimaista palvelua, teet arvovalinnan, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

Aikolon Oy, Oulu

Aikolon Oy on suomalainen kasvava perheyritys.

Yhtiömme aloitti toimintansa vuonna 1985 moottorikelkkojen tuulilasien valmistuksella. Vuosien aikana yhtiön toiminta kasvoi muovimateriaalien maahantuontiin ja tukkukauppaan sekä muovien koneistukseen ja suunnittelupalveluun. Oulun toimipisteessä on yhtiömme pääkonttori ja materiaalien päävarasto. Tuotanto Oulussa on keskittynyt mekaaniseen työstöön monipuolisella ja osittain automatisoidulla CNC-konekannalla. Käytössämme on Suomen modernein materiaalien varastointijärjestelmä alallamme.

Yhtiömme investoi säännöllisesti konekantaansa ja tuo uutta teknologiaa ja automaatiota tuotantoomme. Teknologiaa sekä henkilöstömme osaamista ja hyvinvointia kehittämällä vahvistamme jatkuvasti kilpailukykyämme ja haluamme varmistaa asiakkaallemme parhaat materiaalit sekä tehokkaimmat työstömenetelmät.

Aikolon Oy, Vantaa

Aikolonin Vantaan toimipiste toimi aiemmin nimellä Masterplast Oy.

Yhtiö perustettiin pääkaupunkiseudulle vuonna 1988. Se aloitti toimintansa valmistamalla erilaisia esillepanotuotteita myymälöihin. Myöhemmin liiketoiminnan ja osaamisen kasvaessa yhtiön toiminta laajeni teollisuuden alihankintaan, jota on nykyään suurin osa yhtiön tuotannosta.

Aikolonin Vantaan toimipiste tarjoaa asiakkailleen Etelä-Suomessa kaikki yhtiön muovimateriaalit ja työstöpalvelut. Yhtiömme lämpö- ja tyhjiömuovaus sekä akryylityöt tehdään keskitetysti täällä. Vantaalla on myös muovimateriaalien varasto sekä useampi CNC-työstökone.