Asiakkaat

Aikolon on olemassa asiakkaitaan varten

Kaikki toimintamme tähtää asiakkaidemme auttamiseen ja menestymiseen. Meille on erittäin tärkeää kuunnella ja ymmärtää asiakkaidemme tarpeita ja pitää huolta siitä, että heillä on käytettävissään parhaat muovi- ja komposiittimateriaalit, moderni ja kilpailukykyinen tuotantomme sekä osaavan henkilöstömme ammattitaito.

Haluamme tarjota korkeatasoista asiakaspalvelua, jonka keskeisiä tekijöitä ovat:

  1. Palveluhalukkuus
  2. Joustavuus
  3. Hyvä kommunikointi
  4. Ratkaisukeskeisyys
  5. Erinomainen asiakaskokemus

Asiakkaan palveleminen vaatii jatkuvaa kehittämistä

Kehitämme liiketoimintaamme koko ajan asiakkaidemme parhaaksi. Keräämme jatkuvasti asiakaspalautetta ja mittaamme asiakastyytyväisyyttä. Kaikki asiakaspalautteet käsitellään ja tuodaan myös johdon tiedoksi. Näin pysymme ajan tasalla ja toimintamme kehittäminen perustuu asiakastietoon. Yksi tärkeä mittari meille on asiakkaan suositteluhalukkuuden mittari NPS (Net Promoter Score). Tavoitteenamme on NPS 60.

Teemme jatkuvasti työtä, jotta olisimme asiakkaidemme luottamuksen arvoisia. Kokemuksemme mukaan asiakkaamme arvostavat toimitamme keskeisiä tekijöitä.

1. Asiantuntemus

Asiantuntemus syntyy kokemuksen kautta ja sitä ylläpidetään ja kehitetään aktiivisessa asiakastyössä sekä henkilöstön kouluttamisella. Haluamme auttaa asiakkaitamme valitsemaan parhaat materiaalit ja tuotantomenetelmät, ja sitä kautta suunnittelemaan kustannustehokkaita muoviosia. Tarjoamme asiakkaille mahdollisuuden osallistua ylläpitämäämme Muovikouluun, jossa he voivat syventää tai päivittää muoviosaamistaan. Muovikoulutukset räätälöidään aina asiakkaiden tarpeiden mukaan.

2. Toimitusvarmuus

Tämä on koko yhtiön keskeisin toiminnallinen mittari. Arvostamme asiakkaidemme työtä ja aikaa ja meille erittäin tärkeää toimittaa tuotteemme oikein ja ajallaan. Tavoitteenamme on 100% toimitusvarmuus.

3. Laatu

Hyvä laatu syntyy useista eri asioista. Näitä ovat asiakaspalvelu, tuotteet ja palvelut, toimitusvarmuus ja asiakassuhteen hoitaminen. Aikolonin toiminnan laatu ja jatkuva kehittäminen varmistetaan LEAN-johtamisfilosofialla ja ISO9001 sertifioidulla laatujärjestelmällä.