| Uutinen

Vantaan yksikön uudella koneella lisää vauhtia sekä mahdollisuuksia tuotantoon


Vantaan tuotannon konekanta vahvistui 2019 keväällä 5-akselisella Cosmec Conquest 515 työstökeskuksella, jossa on OSAI-ohjaus, 22-paikkainen työkalumakasiini, automaattinen pölynpoistojärjestelmä ja alipainepöytä.

Pöydän koko on 3200 x 1600mm ja sen pystyy jakamaan kahteen eri alueeseen, mikä mahdollistaa kahden eri tuotteen valmistamisen samaan aikaan. Työstettävän kappaleen maksimikorkeus on 500mm.

Sarjan ajaminen koneella on tehty helpoksi yksinkertaisella ohjelmankäynnistämisen sekä alipainepöydän ohjaamisen käyttöliittymällä. Koneen dynamiikkaa pystyy säätämään ohjauksesta joko tarkkuutta tai nopeutta vaativiin töihin.

Konetta ohjelmoidaan Mastercam 2020-ohjelmistolla, joka mahdollistaa asiakkaiden yleisimmin teollisessa käytössä olevien 2D- ja 3D-tiedostojen käsittelyn, täysin uusien tuotteiden mallintamisen sekä monimuotoisten kappaleiden 3-5-akselisen työstön.

Voimme siis nykyään valmistaa Vantaalla myös erilaisia muototyökaluja, vaativampia prototyyppejä sekä suurempia, useilla työkaluilla jyrsimistä vaativia kappaleita.

Lisätietoja: