| Uutinen

Uusia henkilöitä ja tehtävämuutoksia Aikolonilla


Susanna Ronkainen on aloittanut ostoreskontran hoitajana Aikolonilla toukokuussa. Hän vahvistaa taloushallinnon tiimiä tuomalla mukanaan laaja-alaista osaamista ostolaskujen käsittelystä ja maksujen hallinnasta. Susanna toimii tiiviissä yhteistyössä Mari Kasvin kanssa.

Koulutukseltaan Susanna on tradenomi ja hänellä on monipuolista työkokemusta osto- ja myyntireskontran hoidosta sekä ravintola- ja aulapalveluista.

”Olen innoissani uudesta työstä, jossa pääsen hyödyntämään osaamistani ja kehittymään lisää. Työporukka on ottanut minut hyvin vastaan ja tunnen olevani oikeassa paikassa”, Susanna kommentoi.

Anna Pitkänen on aloittanut varastotyöntekijänä Aikolonilla toukokuussa. Hänen tehtäviinsä kuuluvat mm. sahaukset, hionnat, materiaalikeräilyt, taivutukset, sirkkelöinnit ja muut manuaalityöt. Anna kuuluu varastotiimiin, jonka vetäjä on Kari Nyman.

Annalla on meijeristin, elintarvikkeiden valmistajan sekä välinehuoltajan koulutukset. Hänellä on aiempaa työkokemusta kymmenen vuoden ajan meijerialalta ja muutaman vuoden muuta elintarvikealan kokemusta. Lisäksi hänellä on reilun vuoden työkokemus välinehuoltajan tehtävistä sekä pari vuotta teknologia-alalta kirurgisten suojamaskien valmistuksesta sekä laseroperaattorin työstä (erilaisten muovikalvojen leikkauksia).

Jani Ronkainen on aloittanut varastotyöntekijänä Aikolonilla toukokuussa. Hänen tehtäviinsä kuuluvat mm. sahaukset, hionnat, materiaalikeräilyt, taivutukset, sirkkelöinnit ja muut manuaalityöt. Jani kuuluu varastotiimiin, jonka vetäjä on Kari Nyman.

Jani on työskennellyt aikaisemmin viisi vuotta tuotantotehtävissä kumiteollisuudessa ja noin vuoden verran kaapeliteollisuuden tuotantotehtävissä.

Shair Umetkulov on aloittanut operaattorin tehtävissä toukokuussa. Operaattorin työtehtäviin kuuluvat mm. muovilevyjen kovapinnoitus sekä automaattisella että manuaalisella pinnoituslinjastolla sekä muovien jatkojalostaminen hyödyntäen eri muovausmenetelmiä ja teknologioita. Lisäksi työtehtävät sisältävät uusia teknologioita sisältävien muovituotteiden tuotekehitystä.

Shairilla on jo kahdeksan vuoden kokemus varastotyöntekijänä Aikolonilla ja nyt hän laajentaa osaamistaan Aikolonin muovituotannossa.

Nico Harvala on aloittanut operaattorin tehtävissä toukokuussa. Operaattorin työtehtäviin kuuluvat mm. muovilevyjen kovapinnoitus sekä automaattisella että manuaalisella pinnoituslinjastolla sekä muovien jatkojalostaminen hyödyntäen eri muovausmenetelmiä ja teknologioita. Lisäksi työtehtävät sisältävät uusia teknologioita sisältävien muovituotteiden tuotekehitystä.

Nicolla on jo viiden vuoden kokemus varastotyöntekijänä Aikolonilla ja nyt hän laajentaa osaamistaan Aikolonin muovituotannossa.

”Susannan ammattitaito ja tiimityötaidot tukevat yrityksen taloushallinnon tiimin päivittäistä toimintaa ja vahvistavat sen toimintakykyä. Annalla ja Janilla on jo ennestään vankka kokemus tuotantotehtävistä, ja he ovat erinomainen lisä varastotiimiin. Lisäksi Shair ja Nico pääsevät kehittämään omaa osaamistaan ja ovat hyvä vahvistus operaattorien muodostamaan tuotantotiimiin,” sanoo toimitusjohtaja Martti Hahtonen.

Onnea ja menestystä kaikille uusiin tehtäviin!