| Uutinen

Aikolon Oy:n tiedote koronavirustilanteesta


Aikolon Oy:n toiminnot jatkuvat toistaiseksi normaalisti COVID-19 koronavirustilanteesta huolimatta. Tavarantoimittajamme eivät ole ilmoittaneet materiaalitoimituksien viivästymisistä, mutta seuraamme tilannetta jatkuvasti. Tuotantomme Oulussa ja Vantaalla pyörivät tällä hetkellä normaalisti, kuten myös lähetykset asiakkaillemme. Tiedotamme erikseen asiakkaitamme, jos näissä toiminnoissamme tapahtuu muutoksia.

Toimimme Suomen viranomaisten (THL, STM) ohjeistuksen mukaisesti ja suojaamme henkilöstömme sekä asiakkaittemme terveyttä.

Myynti- ja asiakaspalvelutiimimme on asiakkaidemme apuna normaalisti, poikkeuksena on fyysiset tapaamiset. Noudatamme viranomaissuosituksia, emmekä tällä hetkellä ota vastaan vieraita toimipisteissämme emmekä lähde itse tapaamiseen asiakkaan luokse.
Sen sijaan palvelemme normaalisti puhelimitse, sähköpostitse ja videoneuvotteluin esimerkiksi Teams, Skype tms. työkaluilla. Videoneuvottelut asiakkaidemme ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa ovat olleet osa toimintatapojamme jo pitkään, joten meillä on erinomaiset valmiudet palvella asiakkaitamme tässä tilanteessa.

Aikolon Oy
Toimitusjohtaja

Lasse Hahtonen