| Uutinen

Olemme jälleen mukana Tampereen Alihankintamessuilla 24.-26.9.2019 tutulla paikalla C524


Alihankinta 2019 -messuilla korostuu kestävän valmistuksen merkitys Suomelle ja täällä toimiville teollisuuden yrityksille. Alihankinta-messujen asiantuntijapuheenvuoroissa ja -keskusteluissa puhuttaa tulevaisuuden teollisuus sekä se, kuinka yritystoimintaa voidaan muuttaa ympäristön ja yhteiskunnan kannalta vastuullisemmaksi. Me kerromme osastollamme, miten nämä asiat on otettu huomioon Aikolonissa.

Konekantamme ja henkilöstön määrä on jälleen kasvanut sekä Oulussa että Vantalla ja sitä myötä kapasiteettimme on lisääntynyt. Olemme panostaneet myös palveluumme ja Tampereella on aloittanut aluemyyntipäällikkö Karri Pöntinen, hän auttaa muoviasioissa Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen -alueen asiakkaitamme. Turussa on aloittanut aluemyyntipäällikkö Stina Puolakanaho, hän auttaa muoviasioissa Varsinais-Suomen ja Länsi-Uusimaan -alueen asiakkaitamme. Kaikki aluemyyntipäällikkömme ovat paikalla Alihankintamessuilla, tule osastolle tapaamaan meitä ja kuulemaan lisää uusista tuotteistamme, ensiesittelyssä osastollamme on uusi LED-diffuusori tuoteperhe.

Haluamme auttaa asiakkaitamme tuntemaan muoveja paremmin ja Muovikoulusta löytyy monenlaista materiaalia tähän. Muovikoulu julkaisee viikoittain muovimateriaalien esittelyjä ja kuukausittain ”Muovikoulu testaa” -videosarjaa, jossa asiantuntijamme tekevät käytännön testejä muovien ominaisuuksista, analysoivat niitä sekä kertovat testien tulokset. Myös uusia oppaita ja niihin liittyviä blogikirjoituksia julkaistaan joka kuukausi.

Nähdään messuilla!


Parhain terveisin,


p. 020 7790 031