| Uutinen

Muovikoulussa tapahtuu


Muovikoulussa kerromme muoveista ja jaamme muoveihin liittyvää tietoa ja asiaa. Haluamme auttaa muoveista kiinnostuneita tuntemaan muovit paremmin, kertoa muovien mahdollisuuksista ja tuoda esille niiden avulla onnistuneita ratkaisuja. Muovikoulu julkaisee muovitietoa jatkuvasti, auttaa arjessa eri alojen ammattilaisia muoviin liittyvissä kysymyksissä ja järjestää tapahtumia sekä koulutuksia.

Koulutimme asiakkaitamme 15.3.2018 muovimateriaalien valinnasta ja muovien työstämisestä/koneistamisesta. Koko päivän kestänyt koulutus räätälöitiin asiakkaan tarpeiden mukaan ja se järjestettiin Aikolonin tiloissa Oulussa. Kouluttajina Aikolonilta olivat Martti Hahtonen, asiakkuusjohtaja – aiheena muovimateriaalien valinta, Marko Koljonen, myyntijohtaja – aiheena tilaus-toimitusprosessi ja piirustusten mukaan valmistettavat muoviosat sekä Pasi Salonen, aluemyyntipäällikkö – aiheena tyhjiömuovaus ja muut lämpömuovausmenetelmät.

Päivä oli todella onnistunut sekä kouluttajien että asiakkaiden mielestä. Asiakkailta saatiin hyvä palaute ja he olivat päivän antiin tyytyväisiä.

Aikolon järjestää yrityksille räätälöityjä muovikoulutuksia, lue lisää…