| Uutinen

Haemme ostajaa/hankintatoimen ammattilaista Ouluun


Oletko aloitteellinen hankintatoimen ammattilainen, joka haluaa kehittyä alan asiantuntijana? Tule meille töihin!

Olemme suomalainen kasvava perheyritys ja erikoistunut muovimateriaalien mekaaniseen työstöön sekä lämpömuovaukseen. Meillä on toimialamme monipuolisimmat työstöpalvelut ja kehitämme tuotantoamme palvellaksemme asiakkaitamme kilpailukykyisemmin ja tehokkaammin teollisuudessa, rakentamisessa ja kaupan alalla koko Suomessa. Muovien tukkukauppa on myös vahva osa liiketoimintaamme.

Haemme hankintatoimeen aloitteellista, itsenäistä ja kehittämisotteista ammattilaista.
Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän muoviteollisuuden parissa, osana työyhteisöä, joka luottaa yhteistyön ja positiivisen tekemisen voimaan.
Tehtävässäsi vastaat niin operatiivisesta ostamisesta (mm. ostotietojen ylläpito, ostotarpeiden analysointi, tilaukset, toimitusseuranta, varastonarvon seuranta) kuin myös uusien tuoteprojektien läpiviemisestä hankinnan osalta. Toimit oman alueesi prosessivastaavana ja omaat valmiudet hankintatoimen prosessien kehittämiseen toimituskyky-, kustannus- ja vaihto-omaisuustavoitteiden saavuttamiseksi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myynnin, laadun, tuotannon ja materiaalin hallinnan kanssa. Olet mukana myös investoinneissa, joten työympäristö on monipuolinen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- vähintään viiden vuoden kokemusta hankintatoimesta
- prosessien kehittämiskokemusta
- soveltuvaa teknistä ja/tai kaupallista koulutusta
- vastuullista, tavoitteellista ja kustannustietoista työotetta
- aloitteellisuutta ja organisointitaitoja
- suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa
- saksan kielen taito on eduksi
- kyky verkostoitua ja tehdä yhteistyötä
- kyky seurata toiminnan taloudellisia vaikutuksia
- huumorintajuisen ja positiivisen asenteen

Uskallamme luvata sinulle mahdollisuuden kasvaa asemasi mukana. Kehität jatkuvasti omaa osaamistasi ja hankintaprosesseja.

Mikäli tunnet, että tämä mahdollisuus puhuttelee juuri sinua niin laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si viimeistään 3.3.2021 osoitteeseen Sähköpostiosoite näytetään, kun sallit JavaScriptin selaimesi asetuksista..
Lisätietoja tehtävästä antaa ostojohtaja Lari Hahtonen 044 728 5007 sekä talous-ja henkilöstöpäällikkö Paula Häkkilä 044 728 5018.