| Uutinen

Aikolonin uudella tasotulostimella tulostamme suurille jopa 2100 mm x 3200 mm muovipinnoille


Aikolonin työstöpalvelutarjonta laajenee!

Aikolon on hankkinut uuden Ricoh Pro T7210 UV LED tasotulostimen täydentämään muovin työstöpalvelujen tarjontaa. Suurkuvatulostin mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen entistä paremmin, sillä uuden investoinnin myötä Aikolon saa tuotantoonsa joustavuutta. Asiakkaiden tuotteiden testaaminen on helppoa ja nopeaa, sillä prototyypit ja lyhyet tuotantoerät saadaan toteutettua nopeasti ja kustannustehokkaasti.

- Investoinnin avulla Aikolon palvelee asiakkaitaan entistä monipuolisemmin. Voimme tulostaa asiakkaan tuotteisiin näppärästi logoja, kuvia ja tekstejä, joiden avulla asiakkaan brändi tuodaan paremmin esille. Odotamme innolla kaikkia uusia asiakasratkaisuja, joita voimme toteuttaa tasotulostimen avulla, kertoo Aikolonin liiketoiminnan kehitysjohtaja Martti Hahtonen.

Uuden Ricoh Pro tasotulostimen maksimi tuotantonopeus on huippuluokkaa ja tulostusala on 2100 mm x 3200 mm. Tulostuspöydän koon ansiosta voimme palvella asiakkaita myös suurien tuotteiden tulostamisessa. Digitaalisella tulostamisella saavutetaan monia hyötyä, esimerkiksi muuttuvan tiedon tulostaminen onnistuu kustannustehokkaasti.

Valkoisen värin tulostamisen tehokkuus ja laatu ovat erinomaisella tasolla mahdollistaen helpon ja laadukkaan tulostamisen esimerkiksi lasinkirkkaille muoveille. Tulostimen primer mahdollistaa tulostamisen myös haastaville muovimateriaaleille. Primerin avulla UV-muste kiinnittyy entistä paremmin tulostettavalle materiaalille. Tasotulostimella voidaan tulostaa teollisia muovisovelluksia 11 cm vahvuuteen saakka.

Lue lisää tasotulostinpalveluista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista nettisivuiltamme.

Lisätietoja antaa liiketoiminnan kehitysjohtaja Martti Hahtonen p. +358 20 779 0043 Sähköpostiosoite näytetään, kun sallit JavaScriptin selaimesi asetuksista..