| Uutinen

Aikolonin kumppanuus Gauzyn kanssa mahdollistaa älykkäiden tummennuskalvojen laminoimisen lasituksiin


Ilmoitamme ylpeänä uudesta sertifioidusta kumppanuudesta Gauzyn kanssa.

Gauzy on maailman johtava materiaalitieteen ja nanoteknologian toimittaja, joka keskittyy LCG® (Light Control Glass) -teknologioiden tutkimukseen, kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin tarjoten dynaamisia ratkaisuja eri teollisuudenaloille ja kumppaneille. Gauzyn SPD tummennuskalvoteknologia mahdollistaa lasituksen läpäisevän valon säätämisen helposti. Teknologian avulla valon voi säätää läpäisemään lasitus kokonaan tai osittain tai blokkaamaan valo 99,5 %. Gauzyn innovatiivinen ratkaisu soveltuu erityisen hyvin erikoislasituksiin korvaamaan perinteisiä tummennusratkaisuja.

Aikolon laminoi Gauzyn älyteknologiaa kirkkaisiin muoveihin Aikon® brändin palvelujen alla. Yhteistyön avulla tarjoamme tummennuskalvoja uusien ominaisuuksien kehittämiseen ja lisäarvon luomiseen useissa käyttökohteissa. Nämä älyratkaisut mahdollistavat asiakkaiden tuotteiden kehittämisen. Ratkaisut soveltuvat mm. vaativiin teollisiin käyttökohteisiin, jotka haluavat hyödyntää kestäviä ja kevyitä materiaaleja ja niihin integroitavia lisäominaisuuksia kehittämissään tuotteissa, koneissa tai laitteissa.

Gauzyn kumppanina Aikolon on käynyt läpi kattavan koulutuksen. Gauzyn ja Aikolonin uniikki osaaminen yhdistettynä Gauzyn patentoituun laadunhallintajärjestelmään varmistavat ensiluokkaisten LGC® älyratkaisujen integroimisen kirkkaista muoveista valmistettaviin lopputuotteisiin.