| Uutinen

Aikolon vahvistaa yritysjohtoaan - Eija Kangas talousjohtajaksi


Kauppatieteiden maisteri Eija Kangas on nimitetty Aikolonin talousjohtajaksi 14.8.2023 alkaen. Aikaisemmin hän on työskennellyt talouden johtotehtävissä Tapojärvi -konsernissa sekä KHT-tilintarkastajana KPMG Oy Ab:ssä.

Kangas tuo mukanaan vahvaa kokemusta talousraportointiin, verotukseen ja rahoitukseen liittyvissä asioissa. Hänellä on osaamista myös kansainvälistymisestä sekä kansainvälisen liiketoiminnan taloushallinnon johtotehtävistä.

”Aikolonin visiona on kasvaa kansainvälisesti merkittäväksi sopimusvalmistajaksi lämpömuovatuissa ja koneistetuissa muoviratkaisuissa keihäänkärkenä Aikon®-lasitusratkaisut. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme mukaan Eijan, jonka monipuolinen ja laaja kokemus taloushallinnon eri tehtävistä ja taloushallinnon kehittämisestä kansainvälisissä yrityksissä tukee kasvustrategiaamme”, kertoo Aikolonin toimitusjohtaja Martti Hahtonen.

”Toimiala on minulle täysin uusi, mutta erittäin mielenkiintoinen. Energiatehokkuuden kehittäminen edellyttää uusia ratkaisuja ja teollisuus on tässä keskeisessä roolissa. Näen että Aikolonin teollisiin käyttökohteisiin tarkoitetuilla keveillä ja kestävillä Aikon®-lasitusratkaisuilla on tässä merkittävää potentiaalia, mikä tekee uudesta tehtävästä erityisen kiinnostavan”, Kangas kertoo.

Kangas raportoi tehtävässään toimitusjohtajalle ja hän on mukana Aikolonin johtoryhmässä.

Lisätietoja:
Martti Hahtonen
toimitusjohtaja
p. +358 20 779 0043