| Uutinen

Aikolon Oy:lle on myönnetty Avainlippu


Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Aikolon Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Aikolonilla on tuotanto ja varastot sekä Oulussa että Vantaalla, yhteensä 3500m2. Lisäksi aluemyyntipäällikkömme palvelevat Turun, Jyväskylän, Kokkolan ja Tampereen alueilla. Yhteensä lähes 60 muovien ja komposiittien ammattilaista palvelee teollisuuden ja rakentamisen ammattilaisia 35 vuoden kokemuksella.

Meillä on monipuolinen ja pitkälle automatisoitu tuotanto muovien koneistamiseen ja lämpömuovaukseen. Jopa 15 CNC-työstökonetta, kymmenkunta tyhjiö- ja lämpömuovauskonetta, automaattisaha ja erilaiset manuaalikoneet tekevät osaavien ammattilaisten ja uusien robottien käsissä laadukkaita muovituotteita kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Alan suurin kapasiteetti varmistaa nopeat toimitusajat.

"Olemme suomalainen perheyritys, joka on kasvanut voimakkaasti viimeisten 5-6 vuoden ajan. Henkilöstön merkitys ja erityisesti sen pysyvyys on meille erittäin tärkeää. Haluamme pitää kiinni hyvistä työntekijöistä ja pyrimme kehittämään toimintaamme koko ajan niin, että jokainen viihtyy työyhteisössämme." kertoo Aikolon Oy:n toimitusjohtaja Lasse Hahtonen.

Olemme tehneet useita muoveihin, niiden valintaan ja käyttöön liittyviä ilmaisia oppaita, sekä ”Muovikoulu testaa” -videosarjan, jossa asiantuntijamme tekevät käytännön testejä muovien ominaisuuksista, analysoivat niitä, sekä kertovat testien tulokset. Lisäksi julkaisemme blogikirjoituksia, joista saat monipuolista tietoa mm. muovilaaduista, tuotantomenetelmistä ja muusta muoviin liittyvästä. Klikkaamalla tästä, voit tilata blogit suoraan sähköpostiisi.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelu tuotettu Suomessa. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa. Lue lisää Avainlipusta täältä: https://suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/

Tiesitkö, että ostamalla suomalaisia tuotteita ja palveluja luodaan Suomeen uusia työpaikkoja. Jos jokainen suomalainen ostaisi kympillä kuussa lisää suomalaisia tuotteita tai palveluita, syntyisi 10 000 vuosityöpaikkaa. Se on paljon. Suomalaisen tuotteen ostaminen on tärkeää teemapäivänä ja kaikkina muinakin päivinä.

Kun ostat kotimaista palvelua, teet arvovalinnan, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.