| Uutinen

Aikolon Oy avaa myyntikonttorin Italiaan kansainvälisen kasvun vauhdittamiseksi


Muovimateriaalien ja muovituotteiden asiantuntija, Aikolon Oy laajentaa toimintaansa avaamalla myyntikonttorin Italiaan. Aikolon tarjoaa kirkkaista Aikon® -tuotteista valmistettuja ratkaisuja muun muassa erikoisajoneuvoteollisuuteen, teollisuuden kone- ja laitevalmistajille, infrarakentajille sekä jahti- ja veneteollisuuteen.

Aikolonin ainutlaatuinen palvelumalli on Euroopassa ensimmäinen, joka tarjoaa asiakkailleen muovin pinnoitus-, laminointi- ja silkkipainopalveluiden lisäksi laajan koneistuskapasiteetin ja materiaalivalikoiman yhdessä paikassa. Tällä kokonaisvaltaisella ratkaisulla Aikolon palvelee niin kotimaisia kuin kansainvälisiä asiakkaitaan entistä paremmin.

”Avaamalla myyntikonttorin Italiaan vauhditamme Aikolonin kansainvälistä kasvua. Milanosta käsin olemme lähellä keskieurooppalaisia asiakkaita ja voimme vastata heidän tarpeisiinsa tehokkaammin. Lyhyet etäisyydet mahdollistavat nopeat aikataulut asiakastapaamisille ja tukevat henkilökohtaisten suhteiden rakentamista”, kertoo Aikolonin toimitusjohtaja Martti Hahtonen.

Aikolonin uusi kirkkaiden muovituotteiden tuotantolinja on jo käynnissä ja tuotantokapasiteettia on mahdollista lisätä asteittain. Tämä avaa oikean ajan kansainvälistymiselle. Myyntikonttori avataan Italiaan Aikolonin myynti- ja markkinointijohtaja Marko Koljosen johdolla, jolla on yli 10 vuoden kokemus myynnistä.

”Uuden tuotantolinjan rakentamisen aikana olemme tehneet aktiivista yhteistyötä myynnin ja markkinoinnin kanssa, jonka tuloksena olemme saaneet paljon kiinnostuneita yhteydenottoja Keski-Euroopan markkinoilta uusia Aikon® tuotteita kohtaan. Olemme esitelleet ratkaisujamme vientimarkkinoille ja nyt on oikea aika lähteä konkretisoimaan kansainvälistä myyntiä”, sanoo Aikolonin myynti- ja markkinointijohtaja Marko Koljonen.

Lisätietoja:

Martti Hahtonen
toimitusjohtaja
puh. 044 728 5008


Linkit:

www.aikolon.fi

www.aikon.fi