| Blogi

Aikolonille Kasvaja-sertifikaatti


Aikolonille Kasvaja-sertifikaatti

”Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin saanut yritys on onnistunut kolmen vuoden aikana kasvattamaan liikevaihtoaan huomattavasti. Kasvu kertoo yritystoiminnan realisoituvasta potentiaalista, joka hyvin johdettuna voi luoda menestyksekästä liiketoimintaa. Kasvuyritykset ovat arvostettuja ja haluttuja toimijoita markkinoilla niin asiakkaiden, sijoittajien kuin eri sidosryhmienkin silmissä.”

Arvoisat asiakkaamme

Kasvumme mahdollistavat te, loistavat asiakkaamme ympäri maan ja rajojen ulkopuolellakin. Kiitämme Teitä luottamuksestanne ja jatkamme hartiavoimin työtämme, jotta olemme luottamuksenne arvoisia myös tulevaisuudessa. Aikolonissa panostamme jatkossakin osaamisemme kehittämiseen, tuotantoteknologiamme jatkuvaan parantamiseen ja asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärtämiseen sekä lisäarvon rakentamiseen. Sitä kautta tuotamme teille parhaita ratkaisuja ja kasvamme yhdessä teidän kanssanne.


Kiitos.

Yhteistyöterveisin
Aikolonilaiset

Marko Koljonen

Kirjoittaja
Marko Koljonen
Myyntijohtaja

020 779 0031
Sähköpostiosoite näytetään, kun sallit JavaScriptin selaimesi asetuksista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Jätä yhteystietosi niin olemme pikimmiten yhteydessä.
Voit laittaa myös sähköpostia Sähköpostiosoite näytetään, kun sallit JavaScriptin selaimesi asetuksista. tai ottaa suoraan yhteyttä myyntiimme