| Uutinen

Osta työtä Suomeen -päivä 4.12.2020


Olemme ainoa kotimaisessa omistuksessa oleva, vain muoveihin keskittynyt, yli 50 henkilöä työllistävä muovien jälleenmyyjä sekä koneistaja. Meillä on tuotannot Oulussa ja Vantaalla ja lisäksi aluemyyjämme palvelevat Turussa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Tampereella sekä niitä ympäröivillä alueilla. Meiltä saat Suomen monipuolisimmat muovien työstöpalvelut sekä laajan muovimateriaalien valikoiman maailman johtavilta valmistajilta. Teemme töitä vankalla ammattitaidolla – muovialan osaamista meillä on jo neljältä vuosikymmeneltä.

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään valtakunnallisesti perjantaina 4. joulukuuta 2020. Päivän tarkoituksena on saada suomalaiset kiinnittämään huomiota kulutusvalintoihinsa ja valitsemaan suomalaisen tuotteen tai palvelun. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Aikolon Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelu tuotettu Suomessa. Palvelu-Avainlippu -yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Kun ostat kotimaista palvelua, teet arvovalinnan, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.
- Aikolonissa me haluamme olla mukana lisäämässä suomalaisia työpaikkoja ja sitä kautta ihmisten hyvinvointia. Investoimme suunnitelmallisesti, kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja haluamme kasvaa. Se luo uutta suomalaista työtä. Kokemuksemme mukaan yhä useampi suomalainen vientiyritys pyrkii löytämään toimittajia läheltä, Suomesta, mikä on erittäin hyvä kehityssuunta tahtotilassa. Siinä onnistuminen vaatii suomalaiselta alihankintateollisuudelta muuntautumiskykyä ja investointeja globaalin kilpailukyvyn turvaamiseksi. Uskomme, että Aikolonissa olemme tehneet oikeita päätöksiä tämän suhteen, kertoo Aikolon Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Marko Koljonen.

Tutustu muovien työstöpalveluihimme ja Muovikouluun. Sivuiltamme voit myös ladata ilmaiseksi muoveihin liittyviä oppaita, joita olemme tehneet jo kymmenen kappaletta.