| Uutinen

HAEMME KASVUYRITYKSEEMME ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ TAMPEREELLE


Haemme myynnin osaajaa Tampereen alueelle. Olemme suomalainen kasvava perheyritys ja erikoistuneet muovimateriaalien mekaaniseen työstöön, lämpömuovaukseen sekä vaativiin kokoonpanoihin. Meillä on toimialamme monipuolisimmat työstöpalvelut. Muovien tukkukauppa on myös vahva osa liiketoimintaamme. Kehitämme ja automatisoimme tuotantoamme jatkuvasti palvellaksemme asiakkaitamme kilpailukykyisemmin ja tehokkaammin teollisuudessa, rakentamisessa ja kaupan alalla koko Suomessa. Tuotantomme sijaitsevat Oulussa ja Vantaalla.

Aluemyyntipäällikkönä hoidat itsenäisesti ja tuloshakuisesti oman alueesi myyntiä. Vastaat asiakkuuksien hoitamisesta sekä uusien asiakkaiden hankkimisesta. Nautit työstäsi asiakkaiden kanssa ja haluat auttaa asiakkaitamme onnistumaan ja menestymään. Teknisen ja/tai kaupallisen koulutuksen omaavana ymmärrät asiakkaittemme tarpeita ja asioit heidän kanssaan sujuvasti. Olet asiakaspalveluhenkinen ratkaisija, joka ei pelkää tarttua haasteisiin. Sinulla on kokemusta teknisestä myynnistä ja näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Sinulle on luontevaa olla siellä missä asiakkaasi ja olet tottunut tai halukas liikkumaan paljon. Viestit tai tahdot oppia viestimään myös verkossa eri kanavissa ja tavoittamaan alueesi asiakkaita myös digitaalisesti. ATK-taitosi ovat sellaiset, että opit nopeasti toiminnanohjausjärjestelmämme käytön ja hallitset jo Microsoft Officen perusohjelmat. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia. Toimistosi on kotonasi ja siellä missä asiakkaasi.

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa teknistä ja/tai kaupallista koulutusta
  • näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • asiakaslähtöisyyttä
  • teknisten piirustusten lukutaitoa
  • muovien tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme mielenkiintoisen sekä monipuolisen työn sekä kilpailukykyiset ansiot voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Jos kiinnostuit tehtävästä ja haluat kuulla lisää, pyydämme yhteydenottoasi:

Myyntijohtaja Marko Koljonen, tai 040 1440 601

Henkilöstöjohtaja Tuija Hahtonen, tai 044 728 5110

Kaikki hakemukset pyydämme ystävällisesti lähettämään yllämainituille henkilöille viimeistään 3.9.2016 klo 16.00 mennessä.

Parhain terveisin

Marko Koljonen

Myyntijohtaja

Aikolon-yhtiöt