| Uutinen

HAEMME ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ VARSINAIS-SUOMEEN TURUN ALUEELLE


Olemme suomalainen voimakkaasti kasvava perheyritys ja erikoistuneet muovi- ja komposiittimateriaalien mekaaniseen työstöön, lämpömuovaukseen sekä vaativiin kokoonpanoihin. Meillä on toimialamme monipuolisimmat muovien työstöpalvelut. Muovien tukkukauppa on myös vahvasti kasvava osa liiketoimintaamme. Kehitämme ja automatisoimme tuotantoamme jatkuvasti palvellaksemme asiakkaitamme kilpailukykyisemmin ja tehokkaammin teollisuudessa, rakentamisessa ja kaupan alalla koko Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Vantaalla.

Haemme myyntitiimimme aluemyyntipäällikköä Varsinais-Suomeen Turun alueelle.

Aluemyyntipäällikkönä olet oman myyntialueesi muoviasiantuntija ja asiakkaiden yhteyshenkilö. Tehtäviisi kuuluu asiakkuuksien hoitaminen ja uusasiakashankinta. Olet joustava joukkuepelaaja ja ratkaisija, joka haluaa auttaa asiakkaitaan onnistumaan ja menestymään. Sinulla on tapana pikemminkin ylittää odotuksia, kuin saavuttaa ne rimaa hipoen. Nautit työstäsi erilaisissa tilanteissa erilaisten ihmisten kanssa. Toimintatapasi ja viestintäsi rakentavat luottamusta sekä pohjaa pitkäaikaisille asiakassuhteille. Sinulle on luontevaa olla siellä missä asiakkaasi ja olet tottunut tai halukas liikkumaan paljon. Viestit tai olet hyvin halukas oppimaan viestimään myös verkossa eri kanavissa ja tavoittamaan alueesi asiakkaita myös digitaalisesti. Voit olla kokenut teknisen myynnin ammattilainen tai tehtävään hyvät edellytykset omaava tulevaisuuden lupaus. Työkokemus laivanrakennusteollisuuden parissa katsotaan eduksi.

Toimipisteesi on siellä missä asiakkaasi ja toimistopäiväsi voit tehdä kotitoimistollasi. Sinulla on tietenkin voimassa oleva B-ajokortti. Asioit lähes päivittäin kahden yksikkömme, Oulun ja Vantaan kanssa ja raportoit yhtiön myyntijohtajalle Vantaalle.


Eduksi katsomme:

  • tehtävään soveltuvaa teknistä ja/tai kaupallista koulutusta
  • näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • asiakaslähtöisyyttä
  • teknisten piirustusten lukutaitoa
  • muovien tuntemusta
  • laivanrakennusteollisuuden työkokemuksen

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja kilpailukyiset ansiot voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Perehdytämme ja koulutamme sinut tehtäviisi hyvin. Jos kiinnostuit tehtävästä ja haluat kuulla lisää, pyydämme yhteydenottoasi:

Myynti- ja markkinointijohtaja tai 040 1440 601

Henkilöstöjohtaja tai 044 728 5110

Kaikki hakemukset pyydämme ystävällisesti lähettämään yllämainituille henkilöille viimeistään 3.5.2019 klo 14.00.


Marko Koljonen
Myynti- ja markkinointijohtaja
Aikolon Oy