| Uutinen

Aikolonin organisaatio kehittyy entistä vahvemmaksi


Joona Koskela on aloittanut myyntikoordinaattorin tehtävässä kesäkuussa. Hän täydentää vajaalla resursseilla toiminutta myyntiorganisaation asiakaspalvelutiimiä. Myyntikoordinaattori tukee aluemyynti-organisaatiotamme ja toimii aktiivisessa yhteistyössä asiakkaidemme ja tuotantomme kanssa. Hän hoitaa tilausten käsittelyä, tarjouksia, vastaa kyselyihin ja ratkaisee teknisiä kysymyksiä.

Koulutukseltaan Joona on kauppatieteiden kandidaatti ja hän on työskennellyt aiemmin asiakaspalvelutehtävissä kuljetusalalla.

Joona harrastaa muun muassa snookeria, jota hän pelaa kilpatasolla.

”Olen innoissani tarttumassa uusiin haasteisiin. Työyhteisö on ottanut minut lämpimästi vastaan ja kannustanut sekä tarjonnut tukea alkutaipaleellani,” kommentoi Joona.

”Joonalla on sopiva pohjakoulutus, hyvä asiakaspalvelukokemus ja -asenne sekä hyvä englanninkielentaito. Näistä kaikista on hyötyä tehtävässä menestymiseen, ja uskon että hän vahvistaa erinomaisesti asiakaspalvelutiimiämme. Olemme iloisia, että saamme hänet mukaan Aikolonin mahtavaan porukkaan,” kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Marko Koljonen.

Pirjo Bovellan on aloittanut viestintäpäällikön tehtävässä huhtikuussa. Viestintäpäällikön päätehtävä on Aikolonin ulkoisen ja sisäisen viestinnän koordinointi, suunnittelu, toteutus ja kehittäminen, viestinnän kehittämishankkeista vastaaminen sekä viestinnän seuranta ja seurannan kehittäminen. Hänen vastuullaan on myös yhteistyö median kanssa sekä omien asiantuntijoiden tukeminen ja ohjeistaminen viestinnässä. Lisäksi hän toimii johtoryhmän tukena.

Pirjolla on pitkä työkokemus eri aloilta, mm. pankkisektorilta ja matkapuhelintoimialalta. Aikolonin markkinoinnissa hän ehti toimia yli viiden vuoden ajan.

”Olen innoissani siitä, että saan tarttua uusiin haasteisiin Aikolonilla. Vaikka olenkin aiemmissa työpaikoissani tehnyt viestintää, tämä tehtävä tarjoaa minulle uudenlaisen mahdollisuuden. Aikolonilla pääsen aloittamaan viestinnän tekemisen tyhjästä, mikä tuntuu erityisen inspiroivalta,” Pirjo kommentoi.

”Viestinnän, sekä sisäisen että ulkoisen kehittäminen on tullut usein vastaan henkilöstöltämme saaduissa palautteissa. Pirjolla on vankka kokemus viestinnän tehtävistä, joten olen erittäin iloinen, että hän ryhtyi oma-aloitteisesti edistämään asiaa. Johtoryhmätyöskentelymme kehittyy myös jatkuvasti ammattimaisempaan suuntaan ja Pirjon tuki on ollut korvaamaton,” kertoo toimitusjohtaja Martti Hahtonen.

Onnea ja menestystä molemmille uusiin tehtäviin!