Vi söker en regionsäljare för B2B-försäljning till vårt växande team

Drömmer du om en karriär som toppsäljare? Vi söker en regionsäljare för B2B-försäljning till vårt växande team


Aikolon är ett finländskt, växande familjeföretag som har specialiserat sig på mekanisk bearbetning av plastmaterial och varmformning. Plastprodukter med hård yta är vårt senaste kompetensområde samt ny teknik för laminering av produkter tillsammans med våra samarbetspartner. Vi har de mångsidigaste bearbetningstjänsterna i vår bransch. Vi utvecklar kontinuerligt vår produktion för att kunna hjälpa våra kunder inom industrin, byggbranschen och handeln på ett konkurrenskraftigt och effektivt sätt i hela Finland och i Europa. Partihandel med plast är en del av vår affärsverksamhet.


Vi söker en regionsäljare med en energisk attityd till området Västra Finland (huvudort Karleby). Ditt mål är att skapa en bra kundupplevelse, och du har motivation att utvecklas till en toppsäljare.

Du kan vara en junior som har hunnit samla på dig en del erfarenhet eller nyutexaminerad med rätt inställning och vilja att lära dig.

Förutsättningar för framgång i arbetet är en lämplig teknisk eller handelsinriktad utbildning (förståelse av beställnings- och leveransprocessen, grunderna i olika system för resursplanering, att kunna läsa maskinritningar är ett plus) och ett organiserat, noggrant, handlingskraftigt och ansvarsfullt arbetssätt.

Som regionsäljare kommer du att samarbeta aktivt med kunderna och produktionen och med chefen för försäljningsdistriktet. Du har hand om försäljningsarbete, orderhantering, anbud, svarar på förfrågningar och löser tekniska frågor tillsammans med vårt kundsupportteam. Din uppgift är att sköta den befintliga kundkretsen och utöka den.

Du är en teamarbetare, du kan tillämpa kunskap och kommunicera flytande på finska, svenska och engelska.

Kom med i frontlinjen för den mångsidiga plastvärlden och utvecklas till en uppskattad expert inom plastbranschen!

Mer information om uppgiften ger försäljnings- och marknadsföringschef Marko Koljonen tfn 040 1440 601.

Sänd in en öppen ansökan och ditt CV till vår personalchef på adressen Sähköpostiosoite näytetään, kun sallit JavaScriptin selaimesi asetuksista.

Förutom en avtalsenlig lön erbjuder vi dig omfattande företagshälsovård och idrotts-, kultur- och hälsoförmåner i form av Epassi.