Työnjohtaja Oulun tehtaalle

Olemme suomalainen kasvava perheyritys ja erikoistunut muovimateriaalien mekaaniseen työstöön sekä lämpömuovaukseen. Meillä on toimialamme monipuolisimmat työstöpalvelut ja kehitämme tuotantoamme palvellaksemme asiakkaitamme kilpailukykyisemmin ja tehokkaammin teollisuudessa, rakentamisessa ja kaupan alalla koko Suomessa. Muovien tukkukauppa on myös vahva osa liiketoimintaamme.


Haemme tuotanto-organisaatioomme työnjohtajaa vetämään tiimiä, joka vastaa tuotannon materiaalihallinnasta, sekä valmistelevista ja viimeistelevistä työvaiheista.

Tehtäviisi kuuluu tiimisi töiden suunnittelu ja organisointi, mutta toimit myös itse osaksi töiden suorittajana. Vastuualueeseesi kuuluu koneistussolujen materiaalin palvelu, sahaus- ja sirkkelöintityöt sekä manuaalikoneilla tehtävät erikoistyöt. Tehtävässä tarvitset erinomaista organisointikykyä ja omaksut uudet järjestelmät helposti.

Työotteeltasi olet looginen ja aikaansaava, positiivisella ajattelutavalla varustettu monitoimihenkilö, jolla ei ole peukalo keskellä kämmentä. Työssä kohtaat jonkin verran myös fyysistä rasitusta.

Mikäli tunnet olevasi valmis näihin haasteisiin, nopeatempoiseen työtahtiin ja vastuulliseen työhön huumorintajuisten työkavereiden kanssa niin ota yhteyttä. Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantojohtaja Saku Päiväläinen p. 040 755 0153.

Hakuaika 7.6.-16.6.2021. Lähetä hakemuksesi henkilöstöpäällikö Paula Häkkilälle osoitteeseen Sähköpostiosoite näytetään, kun sallit JavaScriptin selaimesi asetuksista.. Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.