Oppisopimuksella CNC-koneistajaksi Ouluun

Oletko sinä CNC-koneistuksen tuleva ammattilainen?


Aikolon on suomalainen kasvava perheyritys ja vuosien aikana olemme erikoistuneet muovimateriaalien mekaaniseen työstöön sekä lämpömuovaukseen. Uusinta osaamistamme ovat kovapinnoitetut muovituotteet sekä uusien teknologioiden laminointi tuotteisiin yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Meillä on toimialamme monipuolisimmat työstöpalvelut ja kehitämme tuotantoamme palvellaksemme asiakkaitamme kilpailukykyisemmin ja tehokkaammin eri teollisuudenaloilla, rakentamisessa ja kaupan alalla koko Suomessa sekä Euroopassa. Muovien tukkukauppa on myös vahva osa liiketoimintaamme.


Haemme motivoituneita ja reippaita, vähintään 18-vuotiaita CNC-koneistuksesta kiinnostuneita henkilöitä oppimaan uuden ammatin. Opintoja suoritetaan työn ohessa ja työssä oppien, jolloin sinulle maksetaan myös palkkaa.

Haemme ensisijaisesti CNC-koneistusopinnot jo aloittaneita, mutta huomioimme myös vasta alalle tähtäävät hakijat.

Arvostamme huolellisuutta, järjestelmällisyyttä sekä ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme vakituisen työpaikan kasvavassa ja kehittyvässä perheyrityksessä, jossa on käytössä nykyaikainen konekanta sekä säännöllinen 2-vuorotyö, jossa on vapaat viikonloput.

Sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi kouluttautumalla ja edetä vastuullisempiin tehtäviin talon sisällä.

Meillä pääset osaksi mahtavaa ja yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, jossa ei turhaan pönötetä, vaan annetaan tulosten puhua puolestaan. Panostamme työilmapiiriin ja tukena on ammattitaitoinen tiimi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä henkilöstöpäällikkö Paula Häkkilältä p. 044 728 5018 (1.7. saakka sekä 11.–12.7.). Laita hakemus tulemaan 7.8. mennessä.

Jätä hakemus täyttämällä tietosi tästä avautuvaan lomakkeeseen. Kerro meille itsestäsi, missä olet hyvä? Kun kutsumme sinut haastatteluun, haluamme että tulet juuri sellaisena kuin olet.

Tästä pääset lukemaan, miten käsittelemme henkilötietojasi.