Haemme kasvavaan joukkoomme Ouluun laatuspesialistia

Nykyisen laatuspesialistimme siirtyessä yhtiössämme muihin tehtäviin, haemme uutta laadun ammattilaista.

Työsi pääsisältö on vastata laatujärjestelmän monipuolisista ylläpitotehtävistä ja auditointien järjestämisestä. Sinulla on laaja verkosto, jossa toimit keskeisessä roolissa laatuasioiden tiimoilta: asiakkaat, toimittajat ja oma organisaatio.

Olennainen osa työtäsi on nopea reagointi mahdollisiin poikkeamiin. Vastaat lisäksi laadunhallinnan jatkuvasta ja systemaattisesta kehittämisestä ja huolehdit laatujärjestelmään kerättävän dokumentaation ajantasaisuudesta ja laatutiedostojen käytettävyydestä. Tuotat selkeitä ohjeita ja raportteja.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (DI/insinööri/tradenomi) ja käytännön kokemusta laatuvastaavan tehtävistä. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen verkottuja ja kykenet pitkäjänteiseen, hyvään yhteistyöhön laajan verkostosi kanssa. Olet kouluttautunut laatu- ja Lean-ajattelussa ja tottunut kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme työtä, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Saku Päiväläinen p. 040 755 0153.

Vapaamuotoiset hakemukset henkilöstöpäällikölle osoitteeseen Sähköpostiosoite näytetään, kun sallit JavaScriptin selaimesi asetuksista..