Haemme kasvavaan joukkoomme CNC-koneistajia Ouluun

Ammattitaitoiset CNC-koneistajat, tervetuloa meille töihin!


Aikolon on suomalainen kasvava perheyritys ja vuosien aikana olemme erikoistuneet muovimateriaalien mekaaniseen työstöön sekä lämpömuovaukseen. Uusinta osaamistamme ovat kovapinnoitetut muovituotteet sekä uusien teknologioiden laminointi tuotteisiin yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Meillä on toimialamme monipuolisimmat työstöpalvelut ja kehitämme tuotantoamme palvellaksemme asiakkaitamme kilpailukykyisemmin ja tehokkaammin eri teollisuudenaloilla, rakentamisessa ja kaupan alalla koko Suomessa sekä Euroopassa. Muovien tukkukauppa on myös vahva osa liiketoimintaamme.


Haemme Oulun toimipisteiseen ammattitaitoisia CNC-koneistajia. Tuotanto-osastoomme kuuluvat suunnittelijat/ohjelmoijat sekä koneistajat.

Työstöohjelmat tulevat suunnittelijoilta, mutta tehtävässä menestyminen edellyttää CNC-ohjelman luku- ja muokkaustaitoa. Työtehtäviisi kuuluu koneistus asetteiden tekemisestä lähtien, sekä kappaleiden viimeistelyt.
Edellytämme koulutusta tai aikaisempaa kokemusta koneistuksesta, 2-vuorotyövalmiutta, positiivista asennetta työntekoa kohtaan sekä suomen kielen taitoa.
Arvostamme huolellisuutta, järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä, sekä halua kehittyä ja oppia uusia asioita.

Meillä pääset osaksi mahtavaa ja yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, jossa ei turhaan pönötetä, vaan annetaan tulosten puhua puolestaan.

Eduksi katsomme Fanuc, Xilog ja Osai -ohjausjärjestelmien tuntemuksen ja käyttökokemuksen.

Mikäli tehtävä kiinnostaa, ole yhteydessä tuotantojohtaja Saku Päiväläiseen p. 040 755 0153 tai henkilöstöpäällikkö Paula Häkkilään p. 044 728 5018.

Sopimuksen mukaisen palkan lisäksi tarjoamme laajennetun työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä Epassin liikunta, kulttuuri ja hyvinvointieduilla.