Haemme kasvavaan joukkoomme aluemyyjää yritysmyyntiin

Päämääränä huippumyyjän ura? Haemme kasvavaan joukkoomme aluemyyjää yritysmyyntiin!


Aikolon on suomalainen kasvava perheyritys ja vuosien aikana olemme erikoistuneet muovimateriaalien mekaaniseen työstöön sekä lämpömuovaukseen. Uusinta osaamistamme ovat kovapinnoitetut muovituotteet sekä uusien teknologioiden laminointi tuotteisiin yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Meillä on toimialamme monipuolisimmat työstöpalvelut ja kehitämme tuotantoamme palvellaksemme asiakkaitamme kilpailukykyisemmin ja tehokkaammin eri teollisuudenaloilla, rakentamisessa ja kaupan alalla koko Suomessa sekä Euroopassa. Muovien tukkukauppa on myös vahva osa liiketoimintaamme.


Haemme Länsi-Suomen alueelle (pääpaikkana Kokkola) reippaalla asenteella varustettua aluemyyjää, jonka päämääränä on hyvä asiakaskokemus ja motivaationa kehittyä huippumyyjäksi.

Voit olla jo hieman kannuksia kerännyt juniori tai oikealla asenteella ja oppimishalulla varustettu vastavalmistunut.
Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä/kaupallista koulutusta (tilaus-toimitusprosessin ymmärtäminen, toiminnanohjausjärjestelmien perusteet, konepiirustusten lukutaito plussaa), sekä järjestelmällistä, tarkkaa ja aikaansaavaa vastuullista työotetta.

Aluemyyjä toimii aktiivisessa yhteistyössä asiakkaiden ja tuotantomme kanssa sekä myyntialueen esihenkilön kanssa. Hoidat myyntityötä, tilaustenkäsittelyä, tarjouksia, vastaat kyselyihin ja ratkaiset teknisiä kysymyksiä yhdessä asiakaspalvelutiimimme kanssa. Tehtävänäsi on hoitaa jo olemassa olevaa asiakaskuntaa ja kasvattaa sitä.

Olet tiimityöntekijä, osaat soveltaa tietoa sekä kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi.

Hyppää mukaan monipuolisen muovimaailman eturintamaan ja kehity arvostetuksi muovialan asiantuntijaksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja markkinointijohtaja Marko Koljonen p. 040 1440 601.

Lähetä avoin hakemuksesi sekä CV:si henkilöstöpäällikölle osoitteeseen Sähköpostiosoite näytetään, kun sallit JavaScriptin selaimesi asetuksista.

Sopimuksen mukaisen palkan lisäksi tarjoamme laajennetun työterveyshuollon sekä Epassin liikunta, kulttuuri ja hyvinvointieduilla.