| Blogi

Uusi ja upea K-Citymarket Eastonin juustotiski


Uusi ja upea K-Citymarket Eastonin juustotiski

Lokakuussa ovensa avannut Keskon uusi kauppakeskus Easton on upea ja moderni kauppapaikka Helsingin Itä-Keskuksessa. Easton monipuolistaa alueen ruokakulttuuria uusilla kahviloilla ja ravintoloilla sekä täysin uudistetulla K-Citymarketilla, jonka on valikoiman runsaus on huipussaan. Myös Aikolon Oy on ollut mukana toteuttamassa tämän uuden ruokakeitaan tuotteiden esillepanoa yhdessä kylmäkalustetoimittaja Epta Suomi Oy:n kanssa. Lue miten onnistuneen juustotiskin esillepano toteutettiin.

Kymmenen metriä pituutta. Neljässä tasossa satoja eri juustoja. Eastonin uuden Cittarin juustotiski on päräyttävä näky! Täältä löytyy juustoja arkeen sekä juhlaan ja varmasti myös valistuneimmillekin juuston nautiskelijoille. Tällaisen arvokkaan ja upean ruoan esillepano ja kylmäsäilytys on tehtävä erityisella huolellisuudella ja pieteetillä.

Kylmäkalusteen toimittajan Epta Suomi Oy:n kanssa käynnistimme yhdessä suunnittelutyön keväällä 2017 tavoitteena saada näyttävä ja teknisesti erinomainen esillepano juustoille uuteen myymälään. Suureen kylmäkalusteeseen piti saada juustoja usealle eri tasolle ja kylmäsäilytyksen erinomainen toimivuus oli suunnittelun keskiössä. Hyvä esillepano korostaa asiakkaan tuotteita eikä kylmäkalusteita, joten tämän otimme myös tärkeäksi ohjaavaksi tekijäksi tuotteen suunnittelussa. Aikolon Oy asiantuntijat auttoivat asiakasta valitsemaan kohteeseen oikeat muovimateriaalit sekä suunnittelemaan toimivat ja kustannustehokkaasti valmistettavat rakenteet. Juustotiskin rungon sisälle valmistettiin 16 kolmitasoista porrasta, ja niiden ilman läpivirtaus optimoitiin. Materiaaliksi valikoitui martiopintainen musta ABS. Tämä materiaali valittiin, koska se on jäykkä, kevyt ja iskusitkeä sekä sen martiopinta auttaa estämään naarmuuntumista hyvin. ABS:a voi myös monipuolisesti työstää ja se on edullinen materiaali. Musta väri puolestaan uppoaa hyvin kalusteeseen ja korostaa upeasti vaaleita juustoja. Ylimmälle tasolle rakennettiin hyllyt kovapintaisesta akryylista (PMMA Hard). Hyllyt ovat kevyet ja näyttävät ja kovapinnoitteen ansiosta kestävät erinomaisesti naarmuuntumista. Naarmuuntumisen kestosta kertoo hyvin se tosiasia, että useimpien uusien jääkiekon joustokaukaloiden pleksit on samaa materiaalia.

Lopputulos on teknisesti ja visuaalisesti erinomainen ja kauppiaan juustot ovat hyvässä huomassa. Käy tutustumassa uuteen Eastoniin ja K-Citymarketiin. Lupaan, että et kulje huomaamattasi juustotiskin ohitse.

Parhain terveisin

Marko Koljonen

Tutustu Aikolonin muovin työstöpalveluihin täällä.

Marko Koljonen

Kirjoittaja
Marko Koljonen
Myynti- ja markkinointijohtaja

020 779 0031
Sähköpostiosoite näytetään, kun sallit JavaScriptin selaimesi asetuksista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä »

Jätä yhteystietosi niin olemme pikimmiten yhteydessä.