| Uutinen

HAEMME ALUEMYYNTIPÄÄLLIKÖITÄ


Haemme myyntitiimimme vahvistukseksi kahta aluemyyntipäällikköä Jyväskylän ja Pirkanmaan alueille. Olemme suomalainen voimakkaasti kasvava perheyritys. Olemme erikoistuneet muovienmateriaalien mekaaniseen työstöön, lämpömuovaukseen sekä vaativiin kokoonpanoihin. Meillä on toimialamme monipuolisimmat muovien työstöpalvelut. Muovien tukkukauppa on myös vahvasti kasvava osa liiketoimintaamme. Kehitämme ja automatisoimme tuotantoamme jatkuvasti palvellaksemme asiakkaitamme kilpailukykyisemmin ja tehokkaammin teollisuudessa, rakentamisessa ja kaupan alalla koko Suomessa.

Aluemyyntipäällikkönä olet oman myyntialueesi muoviasiantuntija ja asiakkaiden yhteyshenkilö. Tehtäviisi kuuluu asiakkuuksien hoitaminen ja uusasiakashankinta. Olet joustava joukkuepelaaja ja ratkaisija, joka haluaa auttaa asiakkaitaan onnistumaan ja menestymään. Sinulla on tapana pikemminkin ylittää odotuksia, kuin saavuttaa ne rimaa hipoen. Nautit työstäsi erilaisissa tilanteissa erilaisten ihmisten kanssa. Toimintatapasi ja viestintäsi rakentavat luottamusta sekä pohjaa pitkäaikaisille asiakassuhteille. Sinulle on luontevaa olla siellä missä asiakkaasi ja olet tottunut tai halukas liikkumaan paljon. Viestit tai olet hyvin halukas oppimaan viestimään myös verkossa eri kanavissa ja tavoittamaan alueesi asiakkaita myös digitaalisesti. Voit olla kokenut teknisen myynnin ammattilainen tai tehtävään hyvät edellytykset omaava tulevaisuuden lupaus.

Toimipisteesi on siellä missä asiakkaasi ja toimistopäiväsi voit tehdä kotitoimistollasi. Sinulla on tietenkin voimassa oleva B-ajokortti. Asioit lähes päivittäin kahden yksikkömme, Oulun ja Vantaan kanssa ja raportoit yhtiön myyntijohtajalle Vantaalle.

Eduksi katsomme:

  • tehtävään soveltuvaa teknistä ja/tai kaupallista koulutusta
  • näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • asiakaslähtöisyyttä
  • teknisten piirustusten lukutaitoa
  • muovien tuntemusta

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja kilpailukyiset ansiot voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Perehdytämme ja koulutamme sinut tehtäviisi hyvin. Jos kiinnostuit tehtävästä ja haluat kuulla lisää, pyydämme yhteydenottoasi:

Myyntijohtaja tai 040 1440 601

Henkilöstöjohtaja tai 044 728 5110

Kaikki hakemukset pyydämme ystävällisesti lähettämään yllämainituille henkilöille viimeistään 22.5.2017 klo 14.00

Marko Koljonen

Myyntijohtaja

Aikolon Oy